DPF för gaffeltruckar

Här på EHC har vi utvecklat avgasfilter som passar det sätt gaffeltruckar används på. DPF står för dieselpartikelfilter och montering av dem på gaffeltruckar kommer att bidra till ren luft och skapa en hälsomedveten arbetsplats.

Bättre luft med DPF för gaffeltruckar

När det gäller prestanda kan en dieselgaffeltruck accelerera och lyfta snabbare än dess elektriska motsvarighet. Den elektriska varianten släpper dock inte ut samma farliga avgaser under drift. Med avgasfilter för gaffeltruck kan du ta ett enormt steg mot att få både hög prestanda och minskad luftförorening. Eftersom dieselpartikelfilter för gaffeltruckar har kapacitet att snabbt minska mängden sotutsläpp, är de en fantastisk tillgång.

Våra DPF för gaffeltruckar har skapats specifikt för dem som kör korta avstånd. Oavsett om du använder trucken på en byggarbetsplats eller för att transportera varor, fungerar dieselpartikelfiltret som ett skyddsnät för hälsan för de människor som arbetar på golvet och alla andra som andas in den luft som finns där.

Kontakta oss om avgasfilter för gaffeltruckar

Vi tillhandahåller DPF-lösningar för gaffeltruckar och en mängd andra fordon. Om du är intresserad av våra avgasfilter och vill veta mer om hur de används på bästa sätt, kontakta oss gärna med dina frågor!

Titta på HT-filtret och läs mer om avgasfilter för gaffeltruckar.