Bilia

Bilia

Als een van de grootste autodealers van Noord-Europa met merken als Volvo, BMW, Mini, Renault, Lexus, Mercedes en Toyota, heeft Bilia ervoor gekozen om de EHC P15 bij geselecteerde faciliteiten te gebruiken.

Het starten en verplaatsen van voertuigen in de werkplaats of showroom is namelijk onderdeel van het dagelijks leven.

Om de blootstelling aan DME (DieselMotorenEmissie) voor zowel het personeel als de klanten te minimaliseren gebruiken ze EHC P15 draagbaar opsteekfilter wanneer voertuigen binnen worden verplaatst.

GKN Driveline

GKN Driveline

In de fabriek van GKN Driveline in Köping (Zweden) nemen ze een veilige en gezonde werkomgeving zeer serieus.

Voor de zware taak van het verzamelen van de chemische restanten in de productie is een krachtige mobiele vacuümmachine vereist.

Om het werk binnen mogelijk te maken hebben ze een EHC HT20 roetfilter geïnstalleerd in combinatie moet onze driewegklep/bypass. De driewegklep maakt het mogelijk om het roetfilter buiten uit te schakelen. De bypass wordt vanuit de cabine bedient en met een druk op de knop kan het roetfilter ingeschakeld worden. Hierdoor kan de wiellader binnen gebruikt worden zonder nadelige gevolgen voor de werkomgeving.

De operations manager, Sören Svensson, is erg blij met het resultaat van het roetfilter en de mogelijkheid die het biedt om het zware werk in de veeleisende omgeving uit te kunnen voeren.

RK Teknik De balkonbouwers

RK Teknik De balkonbouwers

Is een van de grootste fabrikanten van balkons in Zweden.

In hun productie hebben ze een grote behoefte om grote en zware voorwerpen te kunnen tillen en verplaatsen.

Om dit te kunnen doen gebruiken ze een Volvo L120 wiellader, deze werd uitgerust met een EHC HT35 roetfilter in combinatie met onze driewegklep/bypass. De driewegklep maakt het mogelijk om het roetfilter buiten uit te schakelen. De bypass wordt vanuit de cabine bedient en met een druk op de knop kan het roetfilter ingeschakeld worden. Hierdoor kan de wiellader binnen gebruikt worden zonder nadelige gevolgen voor de werkomgeving.

Snow World

Snow World

Snow World is een bedrijf dat een zeer unieke ervaring biedt met zijn indoor wintersportarena’s, met grote skipistes en nog veel meer activiteiten.

In hun vestiging in Landgraaf hebben ze EHC HT roetfilters op hun Pistenbully 300 Polar pistemachine gemonteerd.

Om het uitlaatvolume van de krachtige 11.9L turbomotor te kunnen filteren, was het noodzakelijk om twee HT35 roetfilters parallel te monteren. Door het gebruik van ons HT roetfilter blijft de lucht op de indoorskibaan gezond, schoon en blijft de sneeuw sneeuwwit.

Het EHC HT roetfilter vermindert de uitstoot van de giftige uitlaatgasstofdeeltjes met meer dan 99%, waardoor het mogelijk is om deze heavy-duty pistmachine zelfs op hun indoor skihelling te gebruiken.

Oceano M/Y Barbara

Oceano M/Y Barbara

EHC-uitlaatfilters en een megasuperjacht lijken op het eerste gezicht misschien weinig met elkaar te maken te hebben, maar megajachten hebben noodgeneratoren en onze filters bieden de perfecte oplossing om ze rookvrij te starten, te testen en te laten draaien.

Dit 88,5 meter lange jacht M/Y Barbara, gebouwd door de Nederlandse werf Oceanco, heeft een Volvo D9A2A-MG noodgenerator waarop een EHC HT35 met bypass is gemonteerd.

Als u meer informatie nodig heeft of wilt hebben over het gebruik van onze uitlaatfilters op noodgeneratoren of andere maritieme toepassingen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.